tisdag 13 mars 2012

Värjkamraternas II

Det har bland denna bloggs kommentatorer, med all rätt, uttryckts en viss otålighet över att resultatet från tisdagens tävling ännu inte offentligjorts. Den som händelsvis är intresserad av skälet därtill, kan bland kommentarerna till den förra posten finna åtminstone en del av förklaringen. :)

Hur som helst.

Årets andra deltävling i Värjkamraternas vandringpris kom att samla ett både mångtaligt och starkt startfält. Efter en tämligen raskt avverkad tävling stod som segrare den nyblivne veteranlandslagsmannen Tomas, endast slagen av Sofie och Susanne. Den sistnämnda som, i fin form, knep tredjeplatsen tillsammans med en halv-comebackande Henke. Tvåa blev, som synes, möjligtvis inte helt överraskande, Gustaf.

Klicka för förstoring.


Om någon tycker att resultatlistorna kunde vara något snyggare och framför allt tydligare, kan skribenten meddela att han instämmer och lovar att så snart tillfälle ges publicera något mer läsbart och estetiskt tilltalande. Även en stilig och lättfattlig rankinglista utlovas inom kort.

3 kommentarer:

  1. Det finns en iPad app som heter FencingWrite som du kanske kunde använda för att sammanställa resultatet. Den kostar 2,39 € vilket en liten insamling bland deltagarna kunde finansiera.

    Hälsningar från ett soloigt Paris ( och Bryssel där jag var idag). Här förbereder vi oss för Coupe de France som vi ska arrangera om ett par veckor. Skulle Uppsala hålla SM i år?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag menar att bilderna borde bli bättre från appen, alltså. De går att exportera

      Radera
    2. Fint, tack för tipset! Ska undersökas. Finansieras nog med en för deltagarna ofrivillig skatt.

      Även Uppsala kan för dagen skicka en solig hälsning. Och jo, vi arrar SM i slutet av april. I stenhagen för omväxlings skull.

      Radera